چه چیزی روغن زیتون فوق بکر را بسیار خاص تر (و گرانتر) از روغن زیتون معمولی می کند؟ در اینجا چیزی است که باید در مورد تفاوت بین این دو بدانید و چرا به هر دو در آشپزخانه خود نیاز دارید.
به علاوه، مشاوره در مورد انتخاب روغن زیتون “خوب” از یک متخصص. انتخاب روغن زیتون گاهی اوقات شبیه انتخاب یک بطری شراب است.
انواع مختلف، منشأ و برچسب های مختلفی وجود دارد که می تواند سر شما را به چرخش درآورد. دنیای روغن زیتون طبیعی خوراکی در واقع شبیه به صنعت عصاره با سازمان ها و کارشناسان گواهی دهنده آن است.
ما می دانیم که همه این اطلاعات چقدر می تواند طاقت فرسا باشد، بنابراین ما اینجا هستیم تا کار را برای شما آسان کنیم. ما قصد داریم اصول اولیه را تجزیه کنیم و تفاوت بین روغن زیتون معمولی و فوق بکر را توضیح دهیم.
روغن زیتون یک روغن زیتون صنعتی تک غیراشباع است که از فشار دادن یا خرد کردن زیتون تازه (زیتون میوههایی هستند که روی درختان رشد میکنند) تهیه میشود.
بسته به نوع زیتون و زمان برداشت آن و نحوه استخراج و فرآوری روغن، رنگ روغن زیتون از سبز تیره تا زرد روشن و طعم تند تا خنثی متغیر است.
روغن زیتون را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد – در وینگرت، ماریناد، پخت سبزیجات و گوشت، و در دسرها و محصولات پخته شده. همچنین معمولاً در محصولات بدن مانند لوازم آرایشی و صابون روغن زیتون طبیعی بدون بو یافت می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.