صادرات میوه برزیل در سال 2021 به رکورد تاریخی رسید. کشاورزان برزیلی 1.2 میلیون تن میوه به جهان ارسال کردند. در میان این نتیجه چشمگیر، اشتیاق جهانی وجود دارد. سال گذشته، انبه با 272.5 هزار تن صادرات به سراسر جهان، بیشترین صادرات برزیل را به خود اختصاص داد.
انبه کال بندرعباس برزیلی در حال حاضر به دلیل طعم، بافت و ماندگاری مشهور است، اما هنوز چیزهای زیادی برای یافتن در مورد آن وجود دارد. اگرچه برخی از سوپرمارکت ها فقط آنها را “انبه” می نامند، اما این میوه ها در قفسه ها می توانند شکل ها، طعم ها و رنگ های زیادی داشته باشند.
به طور دقیق تر: تاکنون بیش از 1600 گونه از این میوه در سراسر جهان شناسایی شده است. و برزیل صدها نفر از آنها را در اختیار دارد.
Mangifera indica یک درخت میوه استوایی است که بومی هند و آسیای جنوب شرقی است. در قرن هفدهم، پرتغالی ها برخی از گونه ها را به برزیل آوردند، جایی که گیاهان شرایط آب و هوایی و خاک ایده آلی برای رشد پیدا کردند و میوه های آنها محبوبیت پیدا کرد.
اکنون دنیا نه تنها به طعم آن بلکه به خواص سلامتی آن نیز علاقه مند است: تفاله انبه علاوه بر فیبر و مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن و منیزیم، منبع ویتامین های A، B و C است.
در برزیل، بزرگترین مناطق تولید تجاری در ایالت های باهیا، پرنامبوکو، سائوپائولو و میناس گرایس یافت می شود. خوردن تازه، در سالادها، اسموتی ها، دسرها، تنوع انبه این امکان را به جهان می دهد تا غنای آن را به هر شکل قابل تصوری بچشد.
ما 7 مورد از آنها را انتخاب کرده ایم تا امکانات را به شما بچشیم. این انبه بیشترین کشت را در برزیل دارد و بیشترین صادرات را در سراسر جهان دارد. پالپ آن سفت، آبدار و دارای فیبر متوسط است.
این میوه ماندگاری خوبی دارد و حتی اگر زود برداشت شود، به خوبی می رسد. با پوست ضخیم و بیضی شکل، دارای رنگهایی از زرد تا نارنجی است که با قرمز و بنفش تند پوشیده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.