میگو پاک شده در تهران با کیفیت بسیار بهتر بدون مواد شیمیایی، یا در خشکی بلافاصله پس از برداشت، یا در فریزرهای بشقاب در حالی که هنوز در قایق هستند، منجمد شده اند.
مقاوم سازی یک قایق میگو با فریزر بشقاب یک سرمایه گذاری گران است، اما می تواند میگوهایی با طعم و بافت عالی تولید کند که ارزش هزینه اضافی برای مصرف کنندگان را دارد.
شما می توانید این میگو را در سوپرمارکت های مجلل و ماهی فروشی ها پیدا کنید. درخواست میگوی وحشی بدون مواد شیمیایی کنید. اگر ماهی فروش نمی داند که آیا میگوی موجود در انبار با مواد شیمیایی درمان شده است، ممکن است بخواهید فروشگاه دیگری پیدا کنید.
این میگو با کیفیت بالاتر محصولی است که برخی شیلات امیدوارند آنها را از میگوهای پرورشی وارداتی از آسیا و آمریکای جنوبی متمایز کند.
جیم گوسن، رئیس بنیاد غذاهای دریایی خلیجفارس گفت: «ما نمیتوانیم همه میگوها را به دنیا عرضه کنیم، اما یک محصول با کیفیت بالاتر پول بیشتری دریافت میکند. همیشه افرادی هستند که مایلند برای بهترین چیزها پول بپردازند، چه گوشت گاو واگیو یا میگوی خلیج خودمان.»
لنس ناسیو، صاحب میگوی آنا ماری در مونتگات، لا.، اولین ماهیگیر خلیجی بود که فریزرهای صفحه ای را روی قایق خود نصب کرد، فناوری که قبلاً در قایق های ماهیگیری تجاری بزرگ در آلاسکا و کانادا استفاده می شد.
این او را قادر میسازد تا مستقیماً میگوهای باکیفیت را به مشتریان بفروشد، بدون اینکه مجبور باشد برای فریز کردن میگو به پردازنده پول بپردازد، که پول اضافی در جیب او میگذارد.
او همچنین با سرآشپزهایی در نیواورلئان و باتون روژ کار کرده است تا بازارهایی را برای شکارهای جانبی خود ایجاد کند. او گفت: «اینجا در ساحل خلیج، مردم متوجه می شوند که نمی توانند با سیل میگوهای ارزان آسیایی رقابت کنند، بنابراین ما بر کیفیت، پایداری و تنوع تمرکز می کنیم. همیشه فکر کردن خارج از جعبه، همان چیزی است که میگوها باید باشند.»
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.